Mašina za temperiranje čokoladeFBM
Maestria 60kg
Mašina za temperiranje čokolade
FBM
Maestria 60kg
EXW fiksna cena ne uključuje PDV
18.000 €
Godina proizvodnje
2025
Stanje
Polovno
Lokacija
Schaafheim 

Prikaži slike
Prikaži kartu
Podaci o mašini
- Opis mašine:
- Mašina za temperiranje čokolade
- Proizvođač:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Godina proizvodnje:
- 2025
- Stanje:
- skoro kao nov (polovno)
- funkcionalnost:
- potpuno funkcionalan
- Radni sati:
- 220 h
Cena i lokacija
EXW fiksna cena ne uključuje PDV
18.000 €
- Lokacija:
- Schaafheim, Nemačka
Poziv
Detalji ponude
- ID spiska:
- A19858250
- Poslednje ažuriranje:
- datum 28.08.2025
Opis
Informacije o mašini:
Godina proizvođenja: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Fpjdpfxew Ta Ime Agten
Težina mašine: 360 kg
Proizvodnja temperirane čokolade: 130 kg/h
Priključak: 16A CEE utikač
Dimenzije: širina 900 mm, dubina 920 mm, visina 1550 mm
Opis:
Temperir i glazir mašina model MAESTRIA60 namenjena je za temperiranje i glaziranje svih vrsta čokolade. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, model MAESTRIA60 je posebno pogodna za svestrano korišćenje u prostorima sa ograničenim mestom.
Kontinuirano temperiranje se postiže putem pužnog transportera uz pomoć rashladne jedinice, čime se obezbeđuje da je čokolada uvek spremna za upotrebu na pravoj temperaturi.
Mašina je opremljena grejanom dozatorom koji se upravlja pneumatskim trokrakim ventilom, što omogućava direktno doziranje table, pralina i drugih proizvoda u kalupe.
Uz odgovarajući dodatak za glaziranje, svi poslastičarski proizvodi mogu biti delimično ili potpuno prekriveni čokoladom.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Godina proizvođenja: 02/2025
Kapacitet: 60 kg
Fpjdpfxew Ta Ime Agten
Težina mašine: 360 kg
Proizvodnja temperirane čokolade: 130 kg/h
Priključak: 16A CEE utikač
Dimenzije: širina 900 mm, dubina 920 mm, visina 1550 mm
Opis:
Temperir i glazir mašina model MAESTRIA60 namenjena je za temperiranje i glaziranje svih vrsta čokolade. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, model MAESTRIA60 je posebno pogodna za svestrano korišćenje u prostorima sa ograničenim mestom.
Kontinuirano temperiranje se postiže putem pužnog transportera uz pomoć rashladne jedinice, čime se obezbeđuje da je čokolada uvek spremna za upotrebu na pravoj temperaturi.
Mašina je opremljena grejanom dozatorom koji se upravlja pneumatskim trokrakim ventilom, što omogućava direktno doziranje table, pralina i drugih proizvoda u kalupe.
Uz odgovarajući dodatak za glaziranje, svi poslastičarski proizvodi mogu biti delimično ili potpuno prekriveni čokoladom.
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dobavljač
Napomena: Besplatno se registrujte ili prijavite, da biste pristupili svim informacijama.
Registrovan(a) od: 2025
Pošalji zahtev
Telefon & Faks
+49 6073 ... oglasi
Vaš oglas je uspešno izbrisan
Došlo je do greške.