LINEALNI BLANŠER / ŠTEDNJAKSELO
LINEALNI BLANŠER / ŠTEDNJAK
SELO
Stanje
Polovno
Lokacija
Lorquí 

Prikaži slike
Prikaži kartu
Podaci o mašini
- Opis mašine:
- LINEALNI BLANŠER / ŠTEDNJAK
- Proizvođač:
- SELO
- Stanje:
- polovno
- funkcionalnost:
- potpuno funkcionalan
Cena i lokacija
- Lokacija:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Poziv
Prodaja mašina

Da li ste već oglasili svoju polovnu mašinu?
Prodajte preko Machineseeker bez provizije.
Više o prodaji mašina
Više o prodaji mašina
Detalji ponude
- ID spiska:
- A19258926
- Referentni br.:
- 0000000196121
- Poslednje ažuriranje:
- datum 30.05.2025
Opis
U parnom tunelu, emulzija se kuva sa kondenzacionom parom. Brzina pojasa i dovod pare su podešeni da kuvaju do željenog rezultata kuvanja. Vreme kuvanja zavisi od proizvoda.
Para se ubrizgava kroz centar i oko 80% iznad i 20% ispod.
Tunel za kuhanje na pari sastoji se od pojasa od nerđajućeg čelika, parne komore, centralnog parnog kupatila + sistema za kontrolu pare, vodene brave, uklanjanja viška pare i okvira parnog tunela.
Emulzija mesa se deponuje u trakama na pojasu od nerđajućeg čelika i transportuje kroz parnu komoru. Brzina čeličnog remena i dovod pare su podešeni tako da se na kraju kuvanja na izlazu iz tunela za parenje, centralne tačke mesne emulzije zagrevaju od 0 ° C do 90 ° C (minimum).
-Ulazna temperatura: -2 ° C / 2 ° C
-Izlazna temperatura: 90 ° C.
Proizvodnja može varirati u zavisnosti od proizvoda.
Za obradu mešavine mesa / žitarica kontinuiranom brzinom, može proizvesti i do 9 Tn / h.
Fsdpfx Aswn Dvrjgtjpn
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Para se ubrizgava kroz centar i oko 80% iznad i 20% ispod.
Tunel za kuhanje na pari sastoji se od pojasa od nerđajućeg čelika, parne komore, centralnog parnog kupatila + sistema za kontrolu pare, vodene brave, uklanjanja viška pare i okvira parnog tunela.
Emulzija mesa se deponuje u trakama na pojasu od nerđajućeg čelika i transportuje kroz parnu komoru. Brzina čeličnog remena i dovod pare su podešeni tako da se na kraju kuvanja na izlazu iz tunela za parenje, centralne tačke mesne emulzije zagrevaju od 0 ° C do 90 ° C (minimum).
-Ulazna temperatura: -2 ° C / 2 ° C
-Izlazna temperatura: 90 ° C.
Proizvodnja može varirati u zavisnosti od proizvoda.
Za obradu mešavine mesa / žitarica kontinuiranom brzinom, može proizvesti i do 9 Tn / h.
Fsdpfx Aswn Dvrjgtjpn
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dokumentacija
Dobavljač
Napomena: Besplatno se registrujte ili prijavite, da biste pristupili svim informacijama.
Registrovan(a) od: 2024
Pošalji zahtev
Telefon & Faks
+34 968 6... oglasi
Vaš oglas je uspešno izbrisan
Došlo je do greške.