Čokolada Zvečka Couverture rezačSinmag
QM-210
Čokolada Zvečka Couverture rezač
Sinmag
QM-210
EXW Početna cena ne uključuje PDV
1.960 €
Godina proizvodnje
2024
Stanje
Novo
Lokacija
Babenhausen 

Prikaži slike
Prikaži kartu
Podaci o mašini
- Opis mašine:
- Čokolada Zvečka Couverture rezač
- Proizvođač:
- Sinmag
- Model:
- QM-210
- Godina proizvodnje:
- 2024
- Stanje:
- novo
- funkcionalnost:
- potpuno funkcionalan
Cena i lokacija
EXW Početna cena ne uključuje PDV
1.960 €
- Lokacija:
- Industriestraße 11, D-64832 Babenhausen, DE
Poziv
Detalji ponude
- ID spiska:
- A7900787
- Referentni br.:
- QM-210
- Poslednje ažuriranje:
- datum 22.07.2025
Opis
Nova mašina
Nerđajućeg čelika model
24 meseci garancije
Dsdpfx Ageivdxxskowc
Prednosti:
+ Vrlo dobar odnos cene i performansi
+ Mašina je u potpunosti napravljena od nerđajućeg čelika (takođe kapaljka)
+ Čokoladne strugotine u ravnomernoj debljini (debljine 0,1 - 3 mm)
+ rešetke 2 čokoladna bloka (do 2,5 kg svaki) bez daljeg odlaganja
+ Jednostavan za korišćenje
+ Higijenski, lako se čisti i održava čistim
+ Merač pogona može se zameniti odvojeno
+ sa kontrolom brzine
+ Uređaj stabilno stoji na KSNUMKS podesivim nogama
Pro savet našeg majstora pekara i poslastičara:
Da bi se dobile posebno lepe, čak i krhotine, čokoladu treba prethodno temperirati:
oko 25 - 26 ° C: za tamnu čokoladu
oko 23 ° C: za mlečnu / belu čokoladu
Specifikacije:
- pogodan za 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki),
- Dimenzije za čokoladne blokove (min - maks):
--- Širina: 17 - 40 mm
--- dubina: 145 - 210 mm
--- Visina: 40 - 330 mm
- Dimenzije uređaja: 393 k 370 k 638 mm (ŠkDkV)
- Snaga motora: 90 V
- Priključeni opterećenja: 230V - 1Ph - 50Hz
- Neto težina: 30 kg
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Nerđajućeg čelika model
24 meseci garancije
Dsdpfx Ageivdxxskowc
Prednosti:
+ Vrlo dobar odnos cene i performansi
+ Mašina je u potpunosti napravljena od nerđajućeg čelika (takođe kapaljka)
+ Čokoladne strugotine u ravnomernoj debljini (debljine 0,1 - 3 mm)
+ rešetke 2 čokoladna bloka (do 2,5 kg svaki) bez daljeg odlaganja
+ Jednostavan za korišćenje
+ Higijenski, lako se čisti i održava čistim
+ Merač pogona može se zameniti odvojeno
+ sa kontrolom brzine
+ Uređaj stabilno stoji na KSNUMKS podesivim nogama
Pro savet našeg majstora pekara i poslastičara:
Da bi se dobile posebno lepe, čak i krhotine, čokoladu treba prethodno temperirati:
oko 25 - 26 ° C: za tamnu čokoladu
oko 23 ° C: za mlečnu / belu čokoladu
Specifikacije:
- pogodan za 2 bloka čokolade (do 2,5 kg svaki),
- Dimenzije za čokoladne blokove (min - maks):
--- Širina: 17 - 40 mm
--- dubina: 145 - 210 mm
--- Visina: 40 - 330 mm
- Dimenzije uređaja: 393 k 370 k 638 mm (ŠkDkV)
- Snaga motora: 90 V
- Priključeni opterećenja: 230V - 1Ph - 50Hz
- Neto težina: 30 kg
Reklama je automatski prevedena i došlo je do nekih grešaka prilikom prevoda.
Dokumentacija
Dobavljač
Napomena: Besplatno se registrujte ili prijavite, da biste pristupili svim informacijama.
Registrovan(a) od: 2003
Pošalji zahtev
Telefon & Faks
+49 6073 ... oglasi
Ovi oglasi bi vas takođe mogli zanimati.
mali oglas

1.134 km
Seckalica za čokoladu
SinmagQM 210
SinmagQM 210
Vaš oglas je uspešno izbrisan
Došlo je do greške.